Klänningar till brudens mor för din mest framstående bröllopsgäst

Du har äntligen hittat den perfekta brudklänning för din stora dag. Eftersom din bröllopsdag är också din mors stora dag, många brudar och deras mödrar hitta shopping för mor till bruden klär ihop en speciell limning erfarenhet. Varje brud behöver en plats att börja, så Använd denna guide för att hitta den vackraste klänningar till brudens mor för din mest framstående bröllopsgäst.

Silky silver klänningar till brudens mor

Många brudar älskar att se deras mest framstående bröllopsgäst i en klassisk, silver mor till bruden klänning. Färgen silver symboliserar mognad, blygsamhet och pålitlighet-en perfekt färg för alla mamma på sin dotters bröllopsdag.

Kort och chic, hittar du hamrade skimmer jacka klänning med differentierad kjol stil en stor klänning val, eftersom dess tyg är upplyst i något ljus med en silkeslen glanseffekt för att perfekt komplimang en strålande mamma. Denna klänning har en tank klänning med ett imperium midja smyckad med juvel och paljetter detalj. Också en smickrande val, din mamma kommer att älska 3/4 ärm jacka, som erbjuder extra täckning, och de differentierade knä-längd kjol som komplimanger någon siffra.

Ofta en brud och hennes mamma har olika stilar och smaker, men det är svårt att inte enas om den moderna Jacquard och shantung kort jacka klänning stil, en bästsäljande klänning för mor till bruden. Denna U-Neck tank klänning med strass kommer perfekt ihopkopplade med en tre fjärdedels ärm Mandarin jacka smyckad med paljetter som tillför precis rätt mängd glitter.

Perfekt lila nyanser för klänningar till brudens mor

Lila är färgen på ceremonin och representerar visdom och adel, så vad bättre färg för en mor till bruden klänning? Du och din mamma är säker på att hitta rätt klänning i denna mycket eftertraktade nyans.

För en vågad, trendig mor till bruden, du och din mamma kommer att älska med chiffong Tier one-Shoulder klänning med halsduk stil. Denna klänning ser särskilt smickrande på mödrar som vill visa upp de tonade armar, och dess nivåer smickrar en mager kroppstyp. Denna klänning kommer också med en silkeslen halsduk, som din mamma kan konvertera till en fashionabel täcka upp.

Demure och elegant, många brudar och deras mödrar överens om charmeuse kort Bolero jacka klänning stil. Brudar älskar den här klänningen för sin diskreta förfining och mödrar uppskattar den obesvärade komforten i denna stil. Denna enkla silhuett har en kort lätt a-linje kjol och rynkad detalj i midjan ihopkopplad med en tre fjärdedel ärm charmeuse Bolero för en bekväm och modern touch av klass.

Klassiskt svartvitt klänningar till brudens mor

En skvätt svart och en touch av vit är lika med den klassiska och tidlösa mamman av bruden ser. Enkel och smickrande, många brudar och deras mödrar hitta dessa eleganta och moderna färger det bästa valet för en mor till bruden klänning.

Förkroppsligandet av charm och delikatess, porträtt krage stickad klänning med spets kjol stil ger också en mor till bruden någon kant. Gifta nåd och komfort, denna klänning har ett porträtt krage som sträcker graciöst bort axlarna och en bekväm sticka livstycket, som ger den perfekta kontrasten till den smala pärlstav spetsar kjol.

Din mest framstående bröllopsgäst kommer att hitta sig själv med mycket att göra på sin dotters bröllopsdag och komfort är ofta nyckeln. Mor till brudar älskar stretch Taft och chiffong två bit pant outfit stil för dess strömmande stretch Taft och chiffong tyg som kommer att visa sig bekväm nog att bära hela dagen eller hela natten. Detta mode-Forward två bit pant outfit också funktioner ruggig blommig detalj runt halsen, och en båge i midjan.

Lysande blå klänningar till brudens mor

Blått är färgen på vatten och havet, symboliserar kvinnlighet, liv och renhet, en perfekt färgval för en mor till bruden klänning.

Tillverkad i en lysande klarblå, den långa skimrande Taft mock tvådelad klänning stil kommer att ha din mest framstående bröllop gäst ser strålande. Detta skimrande Taft mock tvådelad klänning har ett porträtt krage och sida rynkad topp som ser bra ut på alla kroppstyper. Dessutom, dess långa full kjol ger en perfekt touch av elegans.

Om du och din mamma vill ha en mer ljusblå nyans, överväga tre fjärdedel ärm shantung kort jacka klänning stil. Denna tvådelade Ensemble består av en tre fjärdedel ärm Mandarin krage Bolero och ärmlös tank klänning. Den beading är accent på Mandarin kragen och midjeband av denna klänning, som erbjuder precis rätt mängd av utsmyckning.

Du och din mamma vill hitta den perfekta klänningen för att matcha visionen om din bröllopsdag. När du hittar den perfekta brudklänning, är det dags för dig och din mamma att börja mor till bruden klänning sökning. Kom ihåg att hitta den perfekta mor till bruden klänning för din mest framstående bröllopsgäster kan ofta visa en underbar limning erfarenhet med din mamma. Lycka till på din stora dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *